Telefon
(+420) 558 438 210

Levnější a lepší projekt záchytného systému? Ano, a zdarma!

27.7.2023

Levnější a lepší projekt záchytného systému? Ano, a zdarma!

Ušetřete s Axel Safety až statisíce za záchytný systém proti pádu ze střechy! Máte už projekt zpracovaný od konkurence?  Pošlete nám ho a do 48 hodin vám naši odborníci vypracují nabídku, která bude nejen levnější, ale také kvalitnější.

Všechno zdražuje, my vám ale projekt zlevníme

V Axel Safety víme, že se ve stavebnictví každá koruna počítá. Proto jsme připravili novou akci, díky které za záchytný systém na střechách ušetříte. U někoho to bude pár tisíc, ale většině z vás pomůžeme nechat v peněžence mnoho desítek až stovek tisíc korun. Projektovou dokumentaci vám navíc zpracujeme do dvou dnů, a to se všemi zákonnými náležitostmi. Také získáte nejmodernější a nejbezpečnější technologie na trhu.

Proč s Axel Safety určitě ušetříte? 

Máme jediný plně certifikovaný záchytný systém proti pádu v Česku a na Slovensku. Používáme nejdelší certifikovanou rozteč jednotlivých kotvicích bodů ve světě. Díky tomu budete mít na střeše jen téměř polovinu bodů oproti celé světové konkurenci.

Co to znamená? Třeba levnější a jednodušší instalaci i méně zásahů do izolace. Celkově se sníží pravděpodobnost, že se něco pokazí.

Vše bude podle zákona

Zakládáme si na tom, že náš systém jako jediný kompletně splňuje všechny české zákonné předpisy, především normy EN 795 a ČSN P CEN/TS 16415. To znamená, že pokud chcete mít střechu, která je bezpečná a zároveň podle zákona, lepší řešení na trhu nenajdete.

Na nic nečekejte a pošlete nám svůj projekt

Náš moderní systém proto umožňuje ušetřit, a ještě získat to nejkvalitnější řešení. Tak nám pošlete návrh od konkurence a my vám ušetříme. A že projekt ještě vůbec nemáte? Nevadí. Když ho svěříte nám, máte jistotu, že dostanete nejlepší kvalitu a cenu na trhu

Stačí nás kontaktovat na www.axelsafety.cz